Locatie event Halen – De Waterhoek

event Halen - Een schitterende locatie voor een event op een geringe afstand van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een event bij Halen

Op zoek naar een event in een aantrekkelijke landelijke setting bij Halen? De Waterhoek met zijn fijne kasteelhoeve is de perfecte locatie voor verschillende soorten aangelegenheden. Voor een familiefeest, een event of voor professionele evenementen zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspannen, rustig rondwandelen, genieten van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw event!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw event bij Halen

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een event. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons wondermooie zalencomplex is opgebouwd uit twee machtige met veel stijl ingerichte vertrekken. Voor de intiemere, kleinere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste feestbanketten kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot event, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De magnifiek ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een geslaagde receptie bij uw event

U snapt meteen dat zowel voor kleine als grote feestevenementen De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De elegante aankleding komt mooi tot uiting in de indrukwekkende vertrekken. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De ruimtes voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een event en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars en congressen vinden bij ons de juiste omgeving. Bij aangenaam weer staan de fijne terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Met dank aan het fraaie uitzicht zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter smaken. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk magnifieke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een event bij Halen wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Voor een event zijn de tafels van het allergrootste belang en om die reden besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor zes tot dertien personen. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw event naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Ons ruime palet aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw zaalschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw event of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw event bij Halen een groot succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvolle setting bij Halen

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een event of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een bekoorlijke setting van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Gedroomde locatie voor event, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u zalig wandelen op het fijne domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Halen

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde datum voor een event? Of heeft u reeds een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u zeker scoren. Alle superlekkere menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw event bij Halen een ware triomf!