Locatie productvoorstelling Halen – De Waterhoek

productvoorstelling Halen - Een fraaie locatie voor een productvoorstelling in de buurt van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een productvoorstelling bij Halen

Op zoek naar een productvoorstelling in een mooie idyllische locatie bij Halen? Het lieflijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Voor een familiefeest, een productvoorstelling of voor professionele evenementen zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij De Waterhoek kunt u helemaal wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan proeven van een gastronomisch intermezzo in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het adembenemende heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Voor uw productvoorstelling is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw productvoorstelling bij Halen

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Halen. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee enorm bevallige zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 genodigden mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een geslaagde receptie bij uw productvoorstelling

U snapt meteen dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante vertrekken en de bekoorlijke inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte wijze opgesteld. De ruimtes voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een productvoorstelling en bedrijfsevenementen zoals seminars en congressen vinden bij ons de juiste toets. Onze buitenterrassen bieden een schitterende meerwaarde wanneer het mooi weer is. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het prachtige panorama. Maar geen paniek als de weersomstandigheden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een productvoorstelling bij Halen wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw productvoorstelling besteden wij de grootste aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een spectaculaire ovalen eretafel. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw productvoorstelling naar een nog hoger niveau helpen. In de kleurkeuze hebt u nagenoeg alle vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur beige, wit of zwart, mooi combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Natuurlijk past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw schikking van de zaal helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw productvoorstelling bij Halen een weergaloos succes te maken!

Uitgebreid brunchen in stijl bij Halen

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Geniet op onze brunches in een fraaie locatie van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtplek voor productvoorstelling, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandeling in het fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Halen

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde dag voor een productvoorstelling? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle smakelijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Halen voor een productvoorstelling!