Locatie lezing Sint-Truiden – De Waterhoek

lezing Sint-Truiden - Een fantastische locatie voor een lezing op een geringe afstand van Sint-Truiden - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een lezing bij Sint-Truiden

Op zoek naar een lezing in een fraaie landelijke setting bij Sint-Truiden? Het lieflijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Van een lezing tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig wandelen, genieten van culinaire hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de wondermooie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw lezing is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw lezing bij Sint-Truiden

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Sint-Truiden. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee uiterst fijne zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de fijnere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de grotere feestbanketten kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere, knusse feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor grote events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden uitgebreid. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw lezing

U snapt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feesten De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De gracieuze decoratie komt zeer goed tot uiting in de statige vertrekken. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De ruimtes voldoen aan de allerhoogste eisen en hebben cachet! Een lezing, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de bekoorlijke terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. Met dank aan het wondermooie uitzicht zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter smaken. Maar er is geen man overboord indien de weergoden wat tegenwerken. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk fraaie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een lezing bij Sint-Truiden!

Oog voor het kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een lezing zijn de tafels van cruciaal belang en daarom besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan elegante ronde tafels voor 6-13 personen. De elegante witte borden, van hoogkwalitatief design geven nog wat meer cachet. In de kleurkeuze hebt u volledige vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, goed te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Vanzelfsprekend past ons ruime gamma aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details zoals extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw lezing bij Sint-Truiden een supergeslaagd succes te maken!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Sint-Truiden

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een lezing of eens wilt samenkomen met een bepaalde groep mensen. Onze speciale brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een smakelijk theetje of koffietje maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor lezing, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type van bedrijfsaangelegenheid. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandeling in het bevalligedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Sint-Truiden

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw geprefereerde datum voor een lezing? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u absoluut scoren. Alle superlekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Sint-Truiden voor een lezing!