Locatie event Linter – De Waterhoek

event Linter - Een luisterrijke locatie voor een event op een boogscheut van Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een event bij Linter

Zoekt u een plaats voor een event bijLinter in een aantrekkelijke landelijke droomlocatie? De Waterhoek met zijn aantrekkelijke kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen. Van een event tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspanning zoeken, aangenaam rondwandelen, genieten van gastronomische verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de oogverblindende omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het mooie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor uw event is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw event bij Linter

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee heel sublieme zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de intiemere, kleinere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de meer uitgebreide buffetten kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Indien u een groot evenement, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de verschillende vertrekken probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De fraai ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj meenemen.

Prachtige terrassen voor een geslaagde receptie bij uw event

Voor zowel grote als kleine evenementen heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De klassevolle, statige feestruimtes en de verrukkelijke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste normen en hebben cachet! Alle soorten feestaangelegenheden zoals bvb. een event en bedrijfsevents zoals seminars vinden bij ons de juiste setting. Onze buitenterrassen bieden een geweldige meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het fraaie panorama. Wanneer het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een event bij Linter!

Oog voor het kleinste detail en fraai aangeklede tafels

Voor een event zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. Onze witte designborden zullen het cachet van uw event naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die uitstekend combineerbaar zijn met bruin, goud, bordeaux of aubergine. Ons grote keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw schikking van de zaal grotendeels zelf bepalen. Extra zaaldecoratie kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw event bij Linter een ongeëvenaard succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvol decor bij Linter

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een event of eens wilt samenkomen met een kleine of grote groep mensen. Onze speciale brunchformule biedt u onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Prachtplek voor event, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type bedrijfsgebeuren. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u lekker rondwandelen op het attractieve domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Linter

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde dag voor een event? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u altijd scoren. Alle smakelijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus snel onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Linter voor een event!