Locatie bedrijfstraining Kermt – De Waterhoek

bedrijfstraining Kermt - Een fraaie locatie voor een bedrijfstraining op een steenworp van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtplek voor een bedrijfstraining bij Kermt

Bent u op zoek naar een fraaie setting voor een bedrijfstraining bij Kermt? Wil u een bedrijfstraining organiseren op een aangename landelijke plek? De Waterhoek met zijn bekoorlijke kasteelhoeve is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Voor een familie-aangelegenheid, een bedrijfstraining of voor professionele evenementen zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, genieten van gastronomische verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de mooie omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het fijne heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Voor uw bedrijfstraining is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw bedrijfstraining bij Kermt

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze vakkundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee enorm indrukwekkende zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de fijnere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de ruime diners kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere, innigere feestzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Voor de grootste events zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Formidabele terrassen voor een succesrijke receptie bij uw bedrijfstraining

Voor zowel kleinere als grotere evenementen heeft De Waterhoek de ideale zalen voor u. De klassevolle, statige feestzalen en de fijne inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte wijze uitgewerkt. Onze zalen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een bedrijfstraining en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en productvoorstellingen vinden hier de juiste setting. Onze buitenterrassen bieden een fantastische meerwaarde als het aangenaam weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het mooie panorama. Maar geen paniek wanneer de weergoden wat tegenzitten. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk verrukkelijke binnenvertrekken tot uw beschikking. Een bedrijfstraining bij Kermt wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en fraai aangeklede tafels

Bij het organiseren van uw bedrijfstraining besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd zeer smaakvol gedecoreerde tafels. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. In dekeuze van de kleuren hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons uitgebreide palet aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kunt trouwens in overleg met ons uw zaalschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Zo wordt uw bedrijfstraining bij Kermt een onberispelijk succes!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Kermt

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een bedrijfstraining of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een lekker kopje koffie of thee maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Droomlocatie voor bedrijfstraining, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt zoeken, is een wandelingetje in het bevalligedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Kermt

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewenste datum voor een bedrijfstraining? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u zeker scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfstraining bij Kermt een ware triomf!