Locatie productvoorstelling Geetbets – De Waterhoek

productvoorstelling Geetbets - Een prachtige locatie voor een productvoorstelling in de omgeving van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een productvoorstelling bij Geetbets

Zoekt u een plek voor een productvoorstelling bijGeetbets in een geweldige idyllische locatie? De Waterhoek met zijn lieflijke kasteelhoeve is de ideale locatie voor verschillende soorten evenementen. Voor een familie-aangelegenheid, een productvoorstelling of voor professionele gelegenheden zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een wondermooie omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en gelijktijdig kunt genieten van een culinair tussendoortje in het smaakvolle en romantische restaurant. Gelegen in het mooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Brabant en Limburg zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. Voor uw productvoorstelling is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw productvoorstelling bij Geetbets

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons verrukkelijke zalencomplex bestaat uit twee magnifieke stijlrijk gedecoreerde zalen. Voor de intiemere, fijnere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grotere feestbanketten kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De fijn aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook opteren voor een eigen dj.

Formidabele terrassen voor een succesvolle receptie bij uw productvoorstelling

U ziet meteen dat zowel voor kleine als grote feesten De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige feestruimtes en de verrukkelijke inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een overweldigende indruk achterlaten! Een productvoorstelling, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfslunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de fijne terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Met dank aan het prachtige panorama zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter smaken. Maar er is geen man overboord als de weergoden wat tegenzitten. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk prachtige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een productvoorstelling bij Geetbets!

Oog voor afwerking en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een productvoorstelling zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en om die reden besteden wij daar enorm veel aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan zeer fijne ronde tafels voor zes tot dertien personen. De designborden zullen het cachet van uw productvoorstelling naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, te combineren met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Uiteraard past ons ruime gamma aan menukaarten mooi bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw zaalschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Daardoor wordt uw productvoorstelling bij Geetbets een weergaloos succes!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Geetbets

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een productvoorstelling of eens wilt samenkomen met een bepaalde groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtplek voor productvoorstelling, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt vinden, is een wandeling in het prachtigedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Geetbets

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde datum voor een productvoorstelling? Of heeft u al een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Geetbets voor een productvoorstelling!