Locatie bedrijfstraining Stevoort – De Waterhoek

bedrijfstraining Stevoort - Een magnifieke locatie voor een bedrijfstraining niet ver uit de buurt van Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een bedrijfstraining bij Stevoort

Op zoek naar een bedrijfstraining in een wondermooie idyllische locatie bij Stevoort? De Waterhoek met zijn aantrekkelijke kasteelhoeve is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Van een bedrijfstraining tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een aantrekkelijke omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en gelijktijdig kan profiteren van een gastronomisch tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Gelegen in het aangename heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de wagen als trein, tram of bus. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfstraining!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw bedrijfstraining bij Stevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee enorm luisterrijke zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de intiemere, kleinere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grotere diners kunt u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere, fijne zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een geslaagde receptie bij uw bedrijfstraining

U snapt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige feestruimtes en de verrukkelijke inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de allerhoogste normen en hebben cachet! Een bedrijfstraining, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een schitterende meerwaarde als het aangenaam weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het bevallige panorama. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om op het terras te vertoeven. Een bedrijfstraining bij Stevoort wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw bedrijfstraining besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd zeer smaakvol opgemaakte tafels. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) hebben wij ook een imposante ovalen eretafel. De design witte dekborden zullen het cachet van uw bedrijfstraining naar een nog hoger niveau helpen. In dekeuze van de kleuren krijgt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur zwart, beige of wit, mooi te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kan trouwens in overleg met ons uw zaalschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details als extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw bedrijfstraining of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfstraining bij Stevoort een groot succes te maken!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Stevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, collega’s of familie. Geniet op onze brunches in een fijne locatie van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Een lekker theetje of koffietje maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Prachtplek voor bedrijfstraining, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u aangenaam wandelen op het fraaie domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Stevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde datum voor een bedrijfstraining? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw genodigden zonder zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle hoogstaande menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Stevoort voor een bedrijfstraining!