Locatie seminar Kortenaken – De Waterhoek

seminar Kortenaken - Een oogverblindende locatie voor een seminar in de omgeving van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een seminar bij Kortenaken

Zoekt u een plek voor een seminar bijKortenaken in een chique landelijke locatie? De Waterhoek met zijn geweldige kasteelhoeve is de ultieme locatie voor verschillende soorten aangelegenheden. Voor een familie-evenement, een seminar of voor professionele evenementen zoals meetings, productvoorstellingen of congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspanning zoeken, aangenaam wandelen, proeven van gastronomische hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de aantrekkelijke omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en vlot te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw seminar!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw seminar bij Kortenaken

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail verlangen voor een seminar. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze attente medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons wondermooie zalencomplex is opgebouwd uit twee verrukkelijke klassevol gedecoreerde vertrekken. Voor de intiemere, fijnere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de ruime banketten kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere, innigere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Prachtige terrassen voor een geslaagde receptie bij uw seminar

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feestevents De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De chique decoratie komt mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Al onze zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De ruimtes voldoen aan de allerhoogste normen en hebben cachet! Een seminar, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de wondermooie terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. Met dank aan het betoverende uitzicht zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter smaken. Maar geen paniek wanneer de weersomstandigheden wat tegenzitten. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een seminar bij Kortenaken!

Oog voor het kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Voor een seminar zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels (6- 13 personen.) voorzien wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De klassevolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat meer cachet. In dekeuze van de kleuren krijgt u volledige vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur beige, zwart of wit, mooi combineerbaar met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide palet aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal helemaal zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken als extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw seminar bij Kortenaken een ongeëvenaard succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvol decor bij Kortenaken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een seminar of eens wilt samenzijn met een bepaalde groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Prachtlocatie voor seminar, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust, creativiteit of inspiratie wilt zoeken, is een wandeling in het zeer fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Kortenaken

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw geprefereerde datum voor een seminar? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle overheerlijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw seminar bij Kortenaken een ware triomf!