Locatie congres Bekkevoort – De Waterhoek

congres Bekkevoort - Een magnifieke locatie voor een congres in de omgeving van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een congres bij Bekkevoort

Zoekt u een plek voor een congres bijBekkevoort in een lieflijke landelijke droomlocatie? Het wondermooie domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen. Voor een familie-aangelegenheid, een congres of voor zakelijke aangelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspanning zoeken, rustig wandelen, proeven van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de bekoorlijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het mooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. Voor uw congres is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw congres bij Bekkevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De professionele en uiterst attente medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbreekt.

Ons attractieve zalencomplex is opgebouwd uit twee bevallige stijlvol gedecoreerde zalen. Voor de intiemere, kleinere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de grotere diners kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen worden vergroot. De fraai ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Formidabele terrassen voor een succesvolle receptie bij uw congres

Voor zowel grotere als kleinere evenementen heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De gracieuze aankleding komt mooi tot uiting in de imposante vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte wijze in elkaar gezet. De feestzalen voldoen aan de hoogste normen en hebben cachet! Alle soorten feestgelegenheden zoals bvb. een congres en bedrijfsevents zoals seminars en congressen vinden bij ons de juiste toets. Bij aangenaam weer staan de prachtige terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke traktaties, maar ook van het bevallige uitzicht. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten te vertoeven. Een succesformule voor een congres bij Bekkevoort!

Oog voor de kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw congres besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd zeer smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan elegante ronde tafels voor zes à dertien personen. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, goed te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Het grote keuzepalet aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw indeling van de zalen helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw congres bij Bekkevoort een groot succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvol decor bij Bekkevoort

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Perfect voor als u iets te vieren heeft zoals een congres of eens wilt tafelen met een bepaalde groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een lekker theetje of koffietje maakt de brunchervaring helemaal compleet.

Prachtplek voor congres, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk soort bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt vinden, is een wandelingetje in het betoverendedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Bekkevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste datum voor een congres? Of heeft u al een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijf een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u ongetwijfeld scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Bekkevoort voor een congres!