Locatie bedrijfsevent Stevoort – De Waterhoek

bedrijfsevent Stevoort - Een fraaie locatie voor een bedrijfsevent dicht bij Stevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een bedrijfsevent bij Stevoort

Op zoek naar een bedrijfsevent in een lieflijke idyllische setting bij Stevoort? Het oogverblindende domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden. Van een bedrijfsevent tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspanning zoeken, aangenaam rondwandelen, proeven van gastronomische verwennerij in het restaurant, het kan allemaal in de geweldige omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het adembenemende heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw bedrijfsevent!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw bedrijfsevent bij Stevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Stevoort. De attente en professionele medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbreekt.

Ons bekoorlijke zalencomplex is opgebouwd uit twee chique klassevol ingerichte zalen. Voor de kleinere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste diners kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere feestzalen die plaats bieden aan 700 mensen. Voor hele grote evenementen zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De magnifiek ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Prachtige terrassen voor een succesrijke receptie bij uw bedrijfsevent

Voor zowel grote als kleine gelegenheden heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De elegante aankleding komt mooi tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte manier gecomponeerd. De feestzalen voldoen aan de allerhoogste eisen en hebben cachet! Een bedrijfsevent, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een schitterende meerwaarde als het aangenaam weer is. Met dank aan het prachtige panorama zullen onze met veel liefde en kunde bereide versnaperingen nog beter smaken. Als het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om op het terras te vertoeven. Een bedrijfsevent bij Stevoort wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor het kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw bedrijfsevent besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan attractieve ronde tafels voor zes tot dertien personen. De design witte dekborden zullen het cachet van uw bedrijfsevent nog verhogen. In dekeuze van de kleuren hebt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die zeer goed te combineren zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Het uitgebreide palet aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kunt u uw indeling van de zalen helemaal zelf op punt stellen. Extra zaaldecoratie kan u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw bedrijfsevent of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, toiletten en zalen hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevent bij Stevoort een weergaloos succes te maken!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Stevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Geniet op onze brunches in een fraaie locatie van overheerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een lekker kopje thee of koffie maakt het helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor bedrijfsevent, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type van bedrijfsaangelegenheid. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt zoeken, is een wandelingetje in het bekoorlijkedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Stevoort

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde dag voor een bedrijfsevent? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw genodigden zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Stevoort voor een bedrijfsevent!