Locatie bedrijfsevent Linter – De Waterhoek

bedrijfsevent Linter - Een oogverblindende locatie voor een bedrijfsevent op een geringe afstand van Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een bedrijfsevent bij Linter

Bent u op zoek naar een geweldige prachtsetting voor een bedrijfsevent bij Linter? Wil u een bedrijfsevent organiseren op een lieflijke idyllische droomlocatie? Het wondermooie domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden. Van een bedrijfsevent tot familiefeesten, seminars, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig wandelen, genieten van culinaire hoogstandjes in het restaurant, het kan allemaal in de wondermooie omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het fijne heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Het is ontegensprekelijk een exclusieve locatie voor uw bedrijfsevent!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw bedrijfsevent bij Linter

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een bedrijfsevent. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Linter. De ervaren, attente en bekwame medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbeert.

Ons verrukkelijke feestzalencomplex bestaat uit twee bekoorlijke stijlvol ingerichte vertrekken. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere diners met een capaciteit tot 120 personen. Wij beschikken verder over een zestal kleinere, innigere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Wanneer u een groot event, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De prachtig ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een tot in de details verzorgde receptie bij uw bedrijfsevent

U begrijpt meteen dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De klassevolle, imposante vertrekken en de mooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die meteen een overweldigende impressie nalaten! Een bedrijfsevent, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij mooi weer staan de aangename terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het betoverende panorama. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot ongerustheid. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten te vertoeven. Een bedrijfsevent bij Linter wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en fraai aangeklede tafels

Voor een bedrijfsevent zijn de tafels van primordiaal belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan prachtige ronde tafels voor 6 tem.13 personen. De klassevolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. In de kleurkeuze krijgt u vrijwel onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, goed te combineren met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Natuurlijk past ons ruime palet aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kan trouwens in overleg met ons uw tafelschikking grotendeels zelf bepalen. Extra zaalaankleding kunt u zonder problemen bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevent bij Linter een weergaloos succes te maken!

Brunchen in een stijlvolle setting bij Linter

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Droomlocatie voor bedrijfsevent, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u lekker wandelen op het mooie domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Linter

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een bedrijfsevent? Of heeft u reeds een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u honderd procent zeker scoren. Alle kwaliteitsvolle menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Linter voor een bedrijfsevent!