Locatie productvoorstelling Herk-de-Stad – De Waterhoek

productvoorstelling Herk-de-Stad - Een magnifieke locatie voor een productvoorstelling op een boogscheut van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een productvoorstelling bij Herk-de-Stad

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtplek voor een productvoorstelling bij Herk-de-Stad? Wilt u een productvoorstelling organiseren op een aantrekkelijke landelijke droomlocatie? De Waterhoek met zijn aangename kasteelhoeve is de gedroomde locatie voor verschillende soorten gelegenheden. Voor een familiefeest, een productvoorstelling of voor professionele evenementen zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier aan het juiste adres. Ontspannen, aangenaam rondwandelen, proeven van culinaire creaties in ons restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het lieflijke heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Limburg en Brabant zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw productvoorstelling!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw productvoorstelling bij Herk-de-Stad

De sympathieke familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail nodig hebben voor een productvoorstelling. Zoals het hoort heten ze u altijd warm welkom in De Waterhoek, bij Herk-de-Stad. Het zal aan niets ontbreken, want onze professionele medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons fijne feestzalencomplex is opgebouwd uit twee fijne met veel klasse ingerichte vertrekken. De Appelgaard waar feestbuffetten voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere diners met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot event, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Prachtige terrassen voor een geslaagde receptie bij uw productvoorstelling

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feesten De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De sierlijke decoratie komt zeer goed tot uiting in de indrukwekkende feestzalen. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte manier opgesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een overweldigende indruk achterlaten! Een productvoorstelling, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een schitterende meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het mooie uitzicht. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een productvoorstelling bij Herk-de-Stad wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw productvoorstelling besteden wij de grootste zorg aan onze altijd zeer smaakvol gedekte tafels. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen voorzien wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die heel vlot combineerbaar zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw schikking van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details zoals extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw productvoorstelling bij Herk-de-Stad een groot succes te maken!

Gezellig brunchen in een stijlvolle setting bij Herk-de-Stad

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een productvoorstelling of eens wilt samenkomen met een bepaalde groep mensen. Onze speciale brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Droomlocatie voor productvoorstelling, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk type van bedrijfsevent. Zaal Appelgaard is uitgerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt vinden, is een wandelingetje in het fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Herk-de-Stad

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete datum voor een productvoorstelling? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u absoluut scoren. Alle hoogstaande menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Herk-de-Stad voor een productvoorstelling!