Locatie trouwfeest Bekkevoort – De Waterhoek

trouwfeest Bekkevoort - Een kostelijke locatie voor een trouwfeest op een steenworp van Bekkevoort - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een trouwfeest bij Bekkevoort

Zoekt u een plek voor een trouwfeest bijBekkevoort in een fraaie landelijke droomlocatie? De Waterhoek met zijn bekoorlijke kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden. Voor een familie-evenement, een trouwfeest of voor professionele evenementen zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een aangename omgeving waar u uitgebreid kan ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kan profiteren van een gastronomisch intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw trouwfeest!

Contacteer ons

Lees meer

Chique klassevolle zalen voor uw trouwfeest bij Bekkevoort

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen verlangen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze vakkundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons betoverende, magnifieke feestzalencomplex bestaat uit twee mooie met veel klasse ingerichte zalen. Voor de intiemere, kleinere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste diners kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere, knusse vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Voor zeer grote aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De subliem gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw trouwfeest

U ziet meteen dat zowel voor kleine als grote feesten De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante feestruimtes en de wondermooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Onze zalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle soorten feestevenementen zoals bvb. een trouwfeest en bedrijfsaangelegenheden zoals seminars vinden hier de juiste omgeving. Bij aangenaam weer staan de sublieme terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het bevallige uitzicht. Maar er is geen reden tot paniek indien de weergoden wat tegenzitten. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten te vertoeven. Een succesrijke formule voor een trouwfeest bij Bekkevoort!

Oog voor het kleinste detail en mooi verzorgde tafels

Voor een trouwfeest zijn de tafels van primordiaal belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan sublieme ronde tafels voor zes tot dertien personen. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw trouwfeest naar een nog straffer niveau tillen. In de kleurkeuze krijgt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die heel vlot combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Het ruime palet aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Aan de hand van een powerpoint file kan u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. Extra decoratie kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze zalen, tuinen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw trouwfeest bij Bekkevoort een weergaloos succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Bekkevoort

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een trouwfeest of eens wilt samenzijn met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een attractieve omgeving van heerlijke Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een ruim dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch volledig àf te maken.

Droomlocatie voor trouwfeest, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze kwaliteitsvolle schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u heerlijk wandelen op het verrukkelijke domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Bekkevoort

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een trouwfeest? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijf een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle hoogstaande menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw trouwfeest bij Bekkevoort een ware triomf!