Locatie doopfeest Kortenaken – De Waterhoek

doopfeest Kortenaken - Een magnifieke locatie voor een doopfeest op een boogscheut van Kortenaken - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een doopfeest bij Kortenaken

Op zoek naar een doopfeest in een lieflijke landelijke locatie bij Kortenaken? Het lieflijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden. Van een doopfeest tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Bij ons kunt u volledig wegdromen in een mooie omgeving waar u uitgebreid kunt wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kan profiteren van een gastronomisch tussendoortje in het stijlvolle en romantische restaurant. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw doopfeest is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlrijke zalen voor uw doopfeest bij Kortenaken

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen nodig hebben en verlangen. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. De ervaren, attente en bekwame ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan niets mankeert.

Ons bekoorlijke feestzalencomplex bestaat uit twee bevallige met veel klasse ingerichte vertrekken. Voor de kleinere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de meer uitgebreide feestdiners kunt u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij beschikken verder over een zestal kleinere, innigere zalen die plaats bieden aan 700 mensen. Als u een groot evenement, zoals een galabal, wilt organiseren, kunnen de verschillende zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De knap ingerichte tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een geslaagde receptie bij uw doopfeest

U begrijpt meteen dat zowel voor kleine als grote feesten De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De gracieuze aankleding komt zeer mooi tot uiting in de imposante feestzalen. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De ruimtes voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Een doopfeest, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de fijne terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het fijne panorama. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten te vertoeven. Een toverformule voor een doopfeest bij Kortenaken!

Oog voor het kleinste detail en knap gedecoreerde tafels

Voor een doopfeest zijn de tafels van cruciaal belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan betoverende ronde tafels voor zes tot dertien personen. De elegante witte borden, van kwalitatief design geven nog wat extra cachet. In dekeuze van de kleuren hebt u volledige vrijheid.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, wit of beige, kleuren die heel mooi combineerbaar zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Het grote palet aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalschikking volledig zelf op punt stellen. Extra zaalaankleding kunt u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze toiletten, tuinen en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Daardoor wordt uw doopfeest bij Kortenaken een onberispelijk succes!

Gezellig brunchen in luxe en stijl bij Kortenaken

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een fraaie locatie van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een zeer uitgebreid dessertenbuffet en de lekkerste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Prachtplek voor doopfeest, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor ieder type van bedrijfsaangelegenheid. Zaal Appelgaard is toegerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u zalig rondwandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Kortenaken

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw geprefereerde dag voor een doopfeest? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te ontvangen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u zeker scoren. Alle overheerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Kortenaken voor een doopfeest!