Locatie doopfeest Halen – De Waterhoek

doopfeest Halen - Een magnifieke locatie voor een doopfeest niet ver uit de buurt van Halen - De Waterhoek

De Waterhoek, een toplocatie voor een doopfeest bij Halen

Zoekt u een plek voor een doopfeest bijHalen in een bekoorlijke landelijke droomlocatie? De Waterhoek met zijn prachtige kasteelhoeve is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Van een doopfeest tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspanning zoeken, aangenaam rondwandelen, genieten van culinaire hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de lieflijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het bekoorlijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij heel vlot te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Voor uw doopfeest is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlrijke zalen voor uw doopfeest bij Halen

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het allerkleinste detail nodig hebben voor een doopfeest. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze kundige medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons fijne feestzalencomplex is opgebouwd uit twee wondermooie betoverende stijlrijk ingerichte vertrekken. Voor de intiemere, kleinere feestbuffetten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) zeer geschikt en voor de ruime buffetten kunt u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grote aangelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen meteen in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Prachtige terrassen voor een geslaagde receptie bij uw doopfeest

Voor zowel grotere als kleinere evenementen heeft De Waterhoek de meest geschikte zalen voor u. De gracieuze decoratie komt zeer mooi tot uiting in de statige vertrekken. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. De ruimtes voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een doopfeest, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze buitenterrassen bieden een geweldige meerwaarde als het aangenaam weer is. Met dank aan het uiterst fraaie landschap zullen onze met veel liefde en kunde bereide hapjes nog beter tot hun recht komen. Wanneer het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om buiten te vertoeven. Een doopfeest bij Halen wordt in De Waterhoek een onvergetelijk evenement!

Oog voor afwerking en mooi aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw doopfeest besteden wij de grootste zorg aan onze ten allen tijde smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan wondermooie ronde tafels voor zes tot dertien personen. De klassevolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafelgoed kan u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, te combineren met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Ons grote gamma aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kan u uw zaalschikking helemaal zelf op punt stellen. Extra zaalversiering kan u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw doopfeest bij Halen een ongeëvenaard succes te maken!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Halen

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Geniet op onze brunches in een magnifieke omgeving van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uiterst uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Zelfs onze koffie en thee zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Prachtplek voor doopfeest, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle denkbare bedrijfsevents heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Indien u wat rust of inspiratie wilt zoeken, is een wandeling in het fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Halen

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewilde dag voor een doopfeest? Of heeft u al een feestzaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw genodigden zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grote of kleine groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle hoogstaande menu’s op de zeer uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus snel onze website voor nog meer informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw doopfeest bij Halen een ware triomf!