Locatie huwelijksfeest Herk-de-Stad – De Waterhoek

huwelijksfeest Herk-de-Stad - Een oogverblindende locatie voor een huwelijksfeest dicht bij Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een huwelijksfeest bij Herk-de-Stad

Op zoek naar een huwelijksfeest in een aantrekkelijke landelijke setting bij Herk-de-Stad? Het fraaie domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden. Van een huwelijksfeest tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een fraaie omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en tegelijkertijd kunt profiteren van een gastronomisch tussendoortje in het romantische en smaakvolle restaurant. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve droomlocatie van De Waterhoek is de uitgelezen plek voor uw huwelijksfeest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw huwelijksfeest bij Herk-de-Stad

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een huwelijksfeest. Zoals het hoort heten ze u altijd van harte welkom in De Waterhoek, bij Herk-de-Stad. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee enorm mooie zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Voor de kleinere, intiemere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de ruime feestdiners kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere feestzalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Wanneer u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de zalen zonder problemen uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een succesrijke receptie bij uw huwelijksfeest

U snapt meteen dat zowel voor kleine als grote feestevenementen De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De sierlijke decoratie komt zeer goed tot uiting in de imposante vertrekken. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een overweldigende indruk nalaten! Een huwelijksfeest, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfslunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij mooi weer staan de bevallige terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het bevallige uitzicht. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten op het terras te vertoeven. Een huwelijksfeest bij Herk-de-Stad wordt in De Waterhoek een heuglijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Bij het organiseren van uw huwelijksfeest besteden wij de grootste aandacht aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan mooie ronde tafels voor zes à dertien personen. Onze design witte dekborden zullen het cachet van uw huwelijksfeest naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De kleur van het tafellinnen kan u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Natuurlijk past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel expertise en ervaring in huis dat ze samen met u uw feestgebeuren naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw huwelijksfeest bij Herk-de-Stad een groot succes te maken!

Brunchen in stijl bij Herk-de-Stad

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een huwelijksfeest of eens wilt samenkomen met een bepaalde groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze thee en koffie zijn van enorm hoog niveau om de brunch tot in de puntjes àf te maken.

Gedroomde locatie voor huwelijksfeest, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor ieder type bedrijfsevenement. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u zalig rondwandelen op het bekoorlijke domein om extra inspiratie en zuurstof op te doen.

Traiteur en catering nabij Herk-de-Stad

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde dag voor een huwelijksfeest? Of heeft u al een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle smakelijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw huwelijksfeest bij Herk-de-Stad een ware triomf!