Locatie babyborrel Alken – De Waterhoek

babyborrel Alken - Een fraaie locatie voor een babyborrel niet ver van Alken - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een babyborrel bij Alken

Bent u op zoek naar een mooie prachtsetting voor een babyborrel bij Alken? Wil u een babyborrel organiseren op een mooie idyllische locatie? De Waterhoek met zijn mooie kasteelhoeve is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden. Voor een familiefeest, een babyborrel of voor professionele gelegenheden zoals congressen, seminars of productvoorstellingen bent u hier op de juiste plaats. Bij ons kunt u helemaal wegdromen in een prachtige omgeving waar u uitgebreid kan wandelen, ontspannen en gelijktijdig kunt profiteren van een gastronomisch intermezzo in het smaakvolle en romantische restaurant. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Voor uw babyborrel is dit ontegensprekelijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw babyborrel bij Alken

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een babyborrel. Zoals het hoort heten ze u altijd zeer warm welkom in De Waterhoek, bij Alken. De professionele en uiterst attente medewerkersploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan niets ontbeert.

Twee uiterst prachtige zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de fijnere, intiemere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de grootste feestbuffetten kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Als u een groot event, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de zalen probleemloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Sublieme terrassen voor een mooie receptie bij uw babyborrel

U ziet meteen dat zowel voor grote als kleine feestevenementen De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige vertrekken en de wondermooie inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De zalen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een babyborrel, andere feestgelegenheden of zakelijke events zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier bijzonder goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een geweldige meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. De gasten zullen niet alleen smullen van de heerlijke gastronomische verwennerij, maar ook van het bevallige panorama. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot ongerustheid. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk prachtige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een succesrijke formule voor een babyborrel bij Alken!

Oog voor het kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Voor een babyborrel zijn de tafels van primordiaal belang en om die reden besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Onze eretafel zal gegarandeerd uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan betoverende ronde tafels voor 6-13 personen. De design witte dekborden zullen het cachet van uw babyborrel nog verhogen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die heel mooi combineerbaar zijn met bordeaux, aubergine, bruin of goud. Ons ruime gamma aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. Extra decoratie kunt u natuurlijk bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Zo wordt uw babyborrel bij Alken een onberispelijk succes!

Genieten van een brunch in luxe en stijl bij Alken

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Onze speciale brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een lekker theetje of koffietje maakt de brunch helemaal compleet.

Prachtplek voor babyborrel, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat rust, creativiteit of inspiratie wilt vinden, is een wandeling in het bekoorlijkedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Alken

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw gewenste datum voor een babyborrel? Of heeft u inmiddels een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Rekening houdend met de gekozen locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u gegarandeerd scoren. Alle superlekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor meer informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Alken voor een babyborrel!