Locatie trouwfeest Herk-de-Stad – De Waterhoek

trouwfeest Herk-de-Stad - Een unieke locatie voor een trouwfeest niet ver uit de buurt van Herk-de-Stad - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een trouwfeest bij Herk-de-Stad

Bent u op zoek naar een wondermooie locatie voor een trouwfeest bij Herk-de-Stad? Wilt u een trouwfeest organiseren op een mooie idyllische plek? De Waterhoek met zijn lieflijke kasteelhoeve is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden. Van een trouwfeest tot familiefeesten, congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, rustig wandelen, proeven van culinaire verwennerij in ons restaurant, het kan allemaal in de fraaie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw trouwfeest!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw trouwfeest bij Herk-de-Stad

De gastvrije familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail verlangen voor een trouwfeest. Zoals het hoort heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Herk-de-Stad. Het zal aan niets ontbreken, want onze oplettende medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Twee heel machtige zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Topzaal De Appelgaard waar feestmaaltijden voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor hele grote aangelegenheden zoals bijvoorbeeld galabals, bvb. galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kan ook uw eigen dj kiezen.

Fraaie terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw trouwfeest

U snapt meteen dat zowel voor grote als kleine feestgelegenheden De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De stijlvolle, imposante feestzalen en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte manier uitgewerkt. Onze zalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een trouwfeest en bedrijfsevents zoals seminars vinden bij ons de juiste omgeving. Bij mooi weer staan de bekoorlijke terrassen tot uw beschikking voor onze immer stijlvolle recepties. De genodigden zullen niet alleen smullen van de heerlijke hapjes, maar ook van het verrukkelijke uitzicht. Maar er is geen reden tot paniek als de weersomstandigheden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toestaan om buiten te vertoeven. Een succesformule voor een trouwfeest bij Herk-de-Stad!

Oog voor detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij het organiseren van uw trouwfeest besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd zeer smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor zes à dertien personen. Onze designborden zullen het cachet van uw trouwfeest naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die heel mooi te combineren zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Uiteraard past ons uitgebreide palet aan menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kan trouwens in overleg met ons uw zaalindeling grotendeels zelf bepalen. Extra zaalaankleding kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. Onze deskundige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestconcept naar een zeer hoog niveau zullen tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Zo wordt uw trouwfeest bij Herk-de-Stad een onberispelijk succes!

Brunchen in een stijlvol decor bij Herk-de-Stad

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een trouwfeest of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder andere de smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Een smakelijk kopje koffie of thee maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor trouwfeest, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk type van bedrijfsevenement. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kan u heerlijk rondwandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Herk-de-Stad

Zijn de feestzalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde datum voor een trouwfeest? Of heeft u reeds een zaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw gasten zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zal u zeker scoren. Alle heerlijke menu’s op de goed gevulde lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor meer informatie hierover.

De Waterhoek is ongetwijfeld de succesformule bij Herk-de-Stad voor een trouwfeest!