Locatie feest Linter – De Waterhoek

feest Linter - Een fantastische locatie voor een feest in de buurt van Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een feest bij Linter

Zoekt u een plaats voor een feest bijLinter in een fraaie idyllische droomlocatie? Het geweldige domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor verschillende evenementen. Voor een familie-evenement, een feest of voor professionele evenementen zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier op de juiste plaats. Ontspannen, rustig rondwandelen, proeven van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de mooie omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het wondermooie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grens van Limburg en Brabant zijn wij zeer vlot te bereiken met zowel de auto als trein, tram of bus. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw feest!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw feest bij Linter

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een feest. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Ons bevallige feestzalencomplex bestaat uit twee magnifieke klassevol gedecoreerde zalen. Voor de intiemere, kleinere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grotere feestbanketten kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor de grootste gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De goed verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Heerlijke terrassen voor een mooie receptie bij uw feest

U ziet meteen dat zowel voor kleine als grote feestevenementen De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De sierlijke decoratie komt zeer goed tot uiting in de imposante vertrekken. Ons feestzalennetwerk is op een zeer doordachte manier gecomponeerd. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die direct een sterke impressie achterlaten! Een feest, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een geweldige meerwaarde wanneer het mooi weer is. Met dank aan het uiterst fraaie landschap zullen onze met veel liefde bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk fijne binnenvertrekken tot uw beschikking. Een toverformule voor een feest bij Linter!

Oog voor afwerking en verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw feest besteden wij de grootste zorg aan onze altijd zeer smaakvol gedekte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan magnifieke ronde tafels voor 6-13 personen. De witte designborden zullen het cachet van uw feest nog verhogen. In de kleurkeuze krijgt u bijna onbeperkte vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur zwart, wit of beige, mooi combineerbaar met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Het grote keuzepalet aan menukaarten gaat uiteraard op ideale wijze samen met het al even kwaliteitsvolle tafellinnen. Op basis van een powerpoint file kunt u uw schikking van de zaal volledig zelf op punt stellen. Extra zaalversiering kan u uiteraard bespreken met onze behulpzame mensen. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Onze tuinen, zalen en toiletten zijn toegankelijk voor andersvaliden en kinderwagens. Alles stellen wij in het werk om van uw feest bij Linter een supergeslaagd succes te maken!

Uitgebreid brunchen in een stijlvolle setting bij Linter

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een leuk idee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, collega’s of vrienden. Onze speciale brunchformule bevat onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een smakelijk kopje thee of koffie maakt de brunch helemaal compleet.

Gedroomde locatie voor feest, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle mogelijke bedrijfsaangelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze kwaliteitsvolle beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie of rust wilt zoeken, is een wandeling in het mooiedomein altijd een welkome afwisseling.

Traiteur en catering nabij Linter

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een feest? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, seminar of receptie en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zal u altijd scoren. Alle lekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van de allerhoogste kwaliteit. Raadpleeg dus zeker onze website voor extra informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Linter voor een feest!