Locatie communiefeest Linter – De Waterhoek

communiefeest Linter - Een unieke locatie voor een communiefeest dicht bij Linter - De Waterhoek

De Waterhoek, een ideale locatie voor een communiefeest bij Linter

Bent u op zoek naar een mooie droomplek voor een communiefeest bij Linter? Wilt u een communiefeest organiseren op een lieflijke idyllische plek? De Waterhoek met zijn aangename kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden. Van een communiefeest tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspanning zoeken, aangenaam rondwandelen, genieten van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de wondermooie omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is mooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Voor uw communiefeest is dit waarlijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

elegante klassevolle zalen voor uw communiefeest bij Linter

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten verlangen. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De ervaren, attente en bekwame ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets mankeert.

Twee zeer betoverende, magnifieke zalen vormen de basis van ons knappe zalensysteem. Voor de intiemere, kleinere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de ruime buffetten kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Verder voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grotere events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen uitgebreid worden. De verrukkelijk aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj kiezen.

Wondermooie terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw communiefeest

U begrijpt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestevents De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, statige feestruimtes en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte wijze gecomponeerd. Kortom, zalen met cachet en een ziel die onmiddellijk een overweldigende indruk nalaten! Een communiefeest, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de prachtige terrassen tot uw beschikking voor onze immer gesmaakte recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het sublieme panorama. Als het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Voor minder mooi weer hebben wij namelijk fraaie binnenvertrekken tot uw beschikking. Een communiefeest bij Linter wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor de kleinste detail en mooi gedekte tafels

Voor een communiefeest zijn de tafels van primordiaal belang en daarom besteden wij daar meer dan voldoende aandacht aan. Naast ronde tafels voor zes tot dertien personen hebben wij ook een indrukwekkende ovalen eretafel. De designborden zullen het cachet van uw communiefeest nog verhogen. In dekeuze van de kleuren hebt u nagenoeg alle vrijheid.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Uiteraard past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw zaalschikking grotendeels zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn details als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Daardoor wordt uw communiefeest bij Linter een groot succes!

Uitgebreid brunchen in stijl bij Linter

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een communiefeest of eens wilt samenzijn met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Prachtlocatie voor communiefeest, bedrijfsaangelegenheden, congressen of seminars

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een geschikte zaal voor u. Onze topzaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. Onze hypermoderne schermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve brainstormsessies kan u lekker wandelen op het wondermooie domein om extra zuurstof en inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Linter

Zijn de feestzalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewilde dag voor een communiefeest? Of heeft u reeds een zaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een seminar, opendeurdag of receptie en u wenst uw genodigden zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle heerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare topkwaliteit. Check dus zeker onze website voor nog meer informatie hierover.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw communiefeest bij Linter een ware triomf!