Locatie lezing Geetbets – De Waterhoek

lezing Geetbets - Een fraaie locatie voor een lezing op een geringe afstand van Geetbets - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde locatie voor een lezing bij Geetbets

Op zoek naar een lezing in een prachtige landelijke setting bij Geetbets? Het aantrekkelijke domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden. Van een lezing tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspanning zoeken, rustig rondwandelen, proeven van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de mooie omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het aantrekkelijke heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Limburg en Brabant zijn wij enorm vlot te bereiken met zowel de wagen als bus, tram of trein. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw lezing!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw lezing bij Geetbets

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten wensen. Zoals het hoort heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Geetbets. De ervaren, attente en bekwame ploeg verzekert dat het u in De Waterhoek aan werkelijk niets ontbreekt.

Twee uiterst indrukwekkende zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Topzaal De Appelgaard waar buffetten voor een maximaal aantal van maar liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets kleinschaligere feestdiners met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere, innigere zalen die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor zeer grote gelegenheden zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De verrukkelijk aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een eigen dj.

Heerlijke terrassen voor een onvergetelijke receptie bij uw lezing

U ziet onmiddellijk dat zowel voor grote als kleine feesten De Waterhoek een perfecte zaal kan aanbieden. De klassevolle, statige feestruimtes en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Al onze zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze zalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Een lezing, andere feestgelegenheden of zakelijke evenementen zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een geweldige meerwaarde wanneer het aangenaam weer is. Met dank aan het wondermooie panorama zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter smaken. Maar er is geen man overboord als de weergoden wat tegenwerken. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om buiten te vertoeven. Een succesformule voor een lezing bij Geetbets!

Oog voor afwerking en mooi aangeklede tafels

Bij het organiseren van uw lezing besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal ongetwijfeld uw gasten doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan bekoorlijke ronde tafels voor zes à dertien personen. Onze designborden zullen het cachet van uw lezing naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn wit, zwart of beige, kleuren die heel vlot te combineren zijn met goud, aubergine, bruin of bordeaux. Natuurlijk past ons uitgebreide gamma aan mooi vormgegeven menukaarten mooi bij de rest van de tafel. Aan de hand van een powerpoint file kunt u uw zaalindeling volledig zelf op punt stellen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn zaken als extra decoratie, aankleding, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Zo wordt uw lezing bij Geetbets een onberispelijk succes!

Uitgebreid brunchen in luxe en stijl bij Geetbets

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een lezing of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Zelfs onze thee en koffie zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch helemaal àf te maken.

Droomlocatie voor lezing, bedrijfsevenementen en seminars

Voor alle bedrijfsaangelegenheden heeft Kasteelhoeve De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is geëquipeerd met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kunt u aangenaam rondwandelen op het prachtige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Geetbets

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw favoriete datum voor een lezing? Of heeft u reeds een zaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijf een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw gasten zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en gastronomische wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor grotere of eerder kleine groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle smakelijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. Check dus zeker onze website voor aanvullende informatie hierover.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw lezing bij Geetbets een ware triomf!