Locatie bedrijfsevent Limburg – De Waterhoek

bedrijfsevent Limburg - Een magnifieke locatie voor een bedrijfsevent in de omgeving van Limburg - De Waterhoek

De Waterhoek, een uitgelezen locatie voor een bedrijfsevent bij Limburg

Op zoek naar een bedrijfsevent in een lieflijke idyllische setting bij Limburg? Het fijne domein De Waterhoek met de stijlvolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen. Voor een familiefeest, een bedrijfsevent of voor professionele aangelegenheden zoals productvoorstellingen, meetings en congressen bent u hier aan het juiste adres. Ontspannen, aangenaam rondwandelen, proeven van gastronomische creaties in ons restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en gemakkelijk te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. Voor uw bedrijfsevent is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw bedrijfsevent bij Limburg

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de genodigden tot in het kleinste detail verlangen voor een bedrijfsevent. U zult van harte welkom geheten worden in De Waterhoek. De professionele en uiterst attente ploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan niets ontbeert.

Twee enorm bevallige zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de kleinere, intiemere feestbanketten is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de ruime feestmaaltijden kan u terecht in topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Voorts voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Voor grote events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De attractief aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Indien u voor achtergrondmuziek kiest, staat onze huis-dj tot uw dienst maar u kunt ook uw eigen dj gebruiken.

Sublieme terrassen voor een mooie receptie bij uw bedrijfsevent

U snapt onmiddellijk dat zowel voor kleine als grote feestgelegenheden De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De chique aankleding komt zeer mooi tot uiting in de imposante feestzalen. Ons feestzalencomplex is op een zeer doordachte wijze gecomponeerd. Onze zalen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben cachet! Een bedrijfsevent, andere feestgelegenheden of professionele evenementen zoals bedrijfsdiners en seminars komen hier zeer goed tot hun recht. Onze terrassen bieden een mooie meerwaarde wanneer het mooi weer is. Dankzij het uiterst fraaie panorama zullen onze met veel kundigheid bereide versnaperingen nog beter tot hun recht komen. Indien het weer wat tegenzit, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een zeer valabel alternatief voor als het weer het niet toestaat om op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een bedrijfsevent bij Limburg!

Oog voor afwerking en mooi gedekte tafels

Voor een bedrijfsevent zijn de tafels van het allergrootste belang en daarom besteden wij daar maximale aandacht aan. Naast ronde tafels voor 6 à 13 personen hebben wij ook een zeer chique ovalen eretafel. De stijlvolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat extra cachet. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De basiskleuren van het tafellinnen zijn beige, zwart of wit, kleuren die zeer goed combineerbaar zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons ruime palet aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw indeling van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze behulpzame medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, tuinen en zalen hebben wij gedacht aan anders validen, kinderwagens en kleine kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw bedrijfsevent bij Limburg een ongeëvenaard succes te maken!

Gezellig brunchen in stijl bij Limburg

Bij ons bent u aan het juiste adres om in rust en stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een topidee om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met familie, vrienden of collega’s. Onze unieke brunchformule biedt u onder meerde smakelijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch volledig àf te maken.

Droomlocatie voor bedrijfsevent, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt geschikte zalen aan voor elk soort bedrijfsevent. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens creatieve sessies kan u zalig rondwandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Limburg

Zijn de zalen van De Waterhoek niet beschikbaar op uw gewenste dag voor een bedrijfsevent? Of heeft u inmiddels een feestzaal geboekt en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een opendeurdag, receptie of seminar en u wenst uw gasten zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewenste locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleinere of iets grotere groepen zult u honderd procent zeker scoren. Alle lekkere menu’s op de uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus snel onze website voor aanvullende informatie over onze formules.

Geen enkele twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw bedrijfsevent bij Limburg een ware triomf!