Locatie lezing Kermt – De Waterhoek

lezing Kermt - Een prachtige locatie voor een lezing op een steenworp van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een droomlocatie voor een lezing bij Kermt

Zoekt u een plaats voor een lezing bijKermt in een chique idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn bekoorlijke kasteelhoeve is de ultieme locatie voor allerlei soorten evenementen. Van een lezing tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspannen, rustig wandelen, genieten van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de prachtige omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is wondermooi gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige landschap in de buurt van Tienen en zeer vlot te bereiken met de wagen of het openbaar vervoer. De exclusieve toplocatie van De Waterhoek is de place to be voor uw lezing!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle klassevolle zalen voor uw lezing bij Kermt

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail nodig hebben voor een lezing. Volgens de regels van de kunst heten ze u altijd hartelijk welkom in De Waterhoek, bij Kermt. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u paraat.

Twee zeer spectaculaire zalen vormen de basis van ons imposante feestzalencomplex. Voor de intiemere, kleinere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste banketten kan u terecht in De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere, knusse vertrekken die plaats verschaffen voor 700 mensen. Voor hele grote events zoals galabals kunnen de zalen tot een capaciteit van 1500 personen vergroot worden. De bevallig gedecoreerde tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook opteren voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een geslaagde receptie bij uw lezing

U snapt meteen dat zowel voor kleine als grote feestevenementen De Waterhoek een geschikte zaal kan aanbieden. De sierlijke inrichting komt mooi tot uiting in de statige vertrekken. Alle zalen zijn uniek, aantrekkelijk en smaakvol samengesteld. De feestzalen voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestaangelegenheden zoals bvb. een lezing en bedrijfsmanifestaties zoals seminars vinden bij De Waterhoek de juiste toets. Onze terrassen bieden een schitterende meerwaarde als het aangenaam weer is. Dankzij het mooie landschap zullen onze met veel kundigheid bereide hapjes nog beter smaken. Indien het weer wat tegenvalt, is er echter geen reden tot paniek. Onze binnenvertrekken bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet toelaat om op het terras te vertoeven. Een succesformule voor een lezing bij Kermt!

Oog voor het kleinste detail en mooi aangeklede tafels

Voor een lezing zijn de tafels van onmiskenbaar groot belang en om die reden besteden wij daar maximale aandacht aan. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan betoverende ronde tafels voor zes à dertien personen. De designborden zullen het cachet van uw lezing naar een nog hoger niveau helpen. U kunt zelf mee de kleuren kiezen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn zwart, beige of wit, kleuren die zeer mooi te combineren zijn met goud, bruin, aubergine of bordeaux. Het ruime gamma aan menukaarten gaat ook nog eens perfect samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt trouwens in overleg met ons uw tafelschikking voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn details zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw gelegenheid zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de toiletten, zalen en tuinen hebben wij gedacht aan andersvaliden, kinderwagens en kinderen. Alles stellen wij in het werk om van uw lezing bij Kermt een weergaloos succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvolle setting bij Kermt

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Ideaal als u iets te vieren heeft zoals een lezing of eens wilt tafelen met een kleine of grote groep mensen. Onze unieke brunchformule biedt u onder andere de heerlijkste fruitsappen, hoogstaande Luxemburgse schuimwijn en een dessertenbuffet waarvan u onder de indruk zal zijn. Een lekker kopje thee of koffie maakt het helemaal compleet.

Prachtplek voor lezing, seminars en bedrijfsevenementen

Voor alle bedrijfsgelegenheden heeft De Waterhoek een zaal op maat voor u. Zaal Appelgaard is toegerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u aangenaam rondwandelen op het bevallige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Catering en traiteur nabij Kermt

Zijn de zalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een lezing? Of heeft u inmiddels een feestzaal gereserveerd en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw gasten zorgeloos te ontvangen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de gekozen locatie en gastronomische wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zal u absoluut scoren. Alle heerlijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van onbetwistbare kwaliteit. Check dus snel onze website voor meer informatie hierover.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Kermt voor een lezing!