Locatie seminar Kermt – De Waterhoek

seminar Kermt - Een oogverblindende locatie voor een seminar op een steenworp van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtsetting voor een seminar bij Kermt

Zoekt u een plek voor een seminar bijKermt in een wondermooie idyllische locatie? Het bekoorlijke domein De Waterhoek met de klassevolle kasteelhoeve is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden. Van een seminar tot seminars, familiefeesten, productvoorstellingen, congressen, enzovoort. Ontspannen, rustig rondwandelen, genieten van gastronomische hoogstandjes in ons restaurant, het kan allemaal in de lieflijke omgeving van De Waterhoek. Gelegen in het fraaie heuvellandschap in de streek van Zuid-Hageland op de grensstreek van Brabant en Limburg zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als bus, tram of trein. Voor uw seminar is dit waarlijk een exclusieve toplocatie!

Contacteer ons

Lees meer

Chique stijlvolle zalen voor uw seminar bij Kermt

De warmhartige familie weet al generaties lang wat de gasten tot in het kleinste detail verlangen voor een seminar. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. Het zal aan niets ontbreken, want onze ervaren medewerkersploeg staat dag en nacht voor u klaar.

Ons luisterrijke zalencomplex bestaat uit twee fijne met veel klasse ingerichte vertrekken. De Appelgaard waar diners voor een maximaal aantal van liefst 400 mensen mogelijk zijn en het Lavendelhofke voor iets intiemere buffetten met een capaciteit tot 120 personen. Wij bieden voorts een zestal kleinere, knusse zalen die plaats bieden aan 700 mensen. Wanneer u een groot evenement, zoals een galabal, wil laten plaatsvinden, kunnen de zalen gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De fijn aangeklede tafels zijn een lust voor het oog. Onze huis-dj kan zorgen voor de meest geschikte achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Fraaie terrassen voor een prachtige receptie bij uw seminar

U snapt meteen dat zowel voor kleine als grote feesten De Waterhoek een zeer geschikte zaal kan aanbieden. De stijlvolle, statige feestruimtes en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw genodigden. Alle zalen zijn aantrekkelijk, uniek en smaakvol samengesteld. Onze ruimtes voldoen aan de hoogste eisen en hebben cachet! Alle mogelijke feestevenementen zoals bvb. een seminar en bedrijfsevenementen zoals seminars en productvoorstellingen vinden hier de juiste setting. Bij aangenaam weer staan de verrukkelijke terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De gasten zullen niet enkel smullen van de hapjes, maar ook van het bevallige panorama. Maar er is geen man overboord als de weergoden wat tegenwerken. Voor minder aangenaam weer hebben wij namelijk bevallige binnenvertrekken tot uw beschikking. Een seminar bij Kermt wordt in De Waterhoek een onvergetelijk festijn!

Oog voor het kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw seminar besteden wij de grootste aandacht en zorg aan onze altijd zeer smaakvol gedecoreerde tafels. Onze eretafel zal gegarandeerd uw genodigden doen achterover vallen en daarnaast kunnen de mensen aanschuiven aan bevallige ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. Onze witte designborden zullen het cachet van uw seminar naar een nog straffer niveau tillen. In dekeuze van de kleuren hebt u nagenoeg alle vrijheid.

 De kleur van het tafellinnen kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, goed te combineren met goud, bruin, bordeaux of eventueel aubergine. Het uitgebreide keuzepalet aan menukaarten gaat ook nog eens op ideale wijze samen met het al even kwalitatieve tafellinnen. U kunt overigens in overleg met ons uw indeling van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details zoals extra aankleding, decoratie, enzovoort zeker bespreekbaar. De deskundige medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw seminar of ander evenement zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Bij de toegankelijkheid van de tuinen, zalen en toiletten hebben wij gedacht aan kinderen, kinderwagens en andersvaliden. Alles stellen wij in het werk om van uw seminar bij Kermt een supergeslaagd succes te maken!

Brunchen in stijl bij Kermt

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek aan het juiste adres. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een seminar of eens wilt samenzijn met een grote of kleine groep mensen. Geniet op onze brunches in een bekoorlijke locatie van de lekkerste Luxemburgse wijnen of fruitsappen, een uitgebreid dessertenbuffet en de heerlijkste hapjes. Een lekker theetje of koffietje maakt het helemaal compleet.

Prachtlocatie voor seminar, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen naar ieders wens aan voor elk type van bedrijfsgebeuren. Onze zaal Appelgaard heeft zelfs een i3-touch lcd en wifi ter beschikking. De schermen (in high definition) in onze zalen zijn van topkwaliteit. De touchscreentechnologie biedt het grootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u lekker wandelen op het schilderachtige domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Kermt

Zijn de zalen van De Waterhoek volzet op uw geprefereerde dag voor een seminar? Of heeft u inmiddels een zaal gereserveerd en bent u nog op zoek bent naar een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, opendeurdag receptie of seminar en u wenst uw bezoekers zonder kopzorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Rekening houdend met de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u gegarandeerd scoren. Alle overheerlijke menu’s op de uitgebreide lijst zijn van onberispelijke topkwaliteit. Raadpleeg dus snel onze website voor extra informatie over onze formules.

Geen twijfel mogelijk: bij de Waterhoek wordt uw seminar bij Kermt een ware triomf!