Locatie event Kermt – De Waterhoek

event Kermt - Een schitterende locatie voor een event vlak bij Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een gedroomde plek voor een event bij Kermt

Zoekt u een plaats voor een event bijKermt in een chique idyllische droomlocatie? De Waterhoek met zijn fijne kasteelhoeve is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen. Van een event tot congressen, productvoorstellingen, seminars, enzovoort. Ontspanning zoeken, aangenaam wandelen, genieten van gastronomische creaties in het restaurant, het kan allemaal in de fijne omgeving van De Waterhoek. Onze locatie is prachtig gelegen in Zuid-Hageland in het heuvelachtige gebied in de buurt van Tienen en gemakkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Voor uw event is dit ontegensprekelijk een exclusieve droomlocatie!

Contacteer ons

Lees meer

smaakvolle stijlvolle zalen voor uw event bij Kermt

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat de mensen wensen. U zult hartelijk welkom geheten worden in De Waterhoek. De oplettende en professionele ploeg maakt dat het u in De Waterhoek aan niets mankeert.

Ons luisterrijke zalencomplex is opgebouwd uit twee fraaie stijlrijk gedecoreerde vertrekken. Voor de intiemere, kleinere diners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uiterst geschikt en voor de grootste feestbanketten kan u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Wij bieden voorts zes kleinere, innigere vertrekken die plaats bieden aan 700 mensen. Wanneer u een groot gebeuren, zoals een galabal, wil organiseren, kunnen de zalen moeiteloos uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De zeer verzorgde en ongelofelijk stijlvol gedecoreerde tafels zullen direct in het oog springen. Indien u voor achtergrondmuziek opteert, staat onze huis-dj tot uw beschikking maar u kunt ook uw eigen dj meenemen.

Fraaie terrassen voor een voortreffelijke receptie bij uw event

Voor zowel kleine als grote feesten heeft De Waterhoek de beste zalen voor u. De chique inrichting komt zeer goed tot uiting in de statige vertrekken. Ons feestzalencomplex is op een heel doordachte wijze gecomponeerd. Kortom, zalen met cachet en een ziel die meteen een overweldigende indruk achterlaten! Alle soorten feestevenementen zoals bvb. een event en bedrijfsmanifestaties zoals seminars en productvoorstellingen vinden bij ons de juiste omgeving. Onze terrassen bieden een geweldige meerwaarde als het mooi weer is. De genodigden zullen niet enkel smullen van de overheerlijke traktaties, maar ook van het wonderlijke panorama. Maar er is geen reden tot ongerustheid wanneer de weersomstandigheden wat tegenzitten. Onze zalen bieden namelijk een heel valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om op het terras te vertoeven. Een toverformule voor een event bij Kermt!

Oog voor detail en mooi aangeklede tafels

Bij de organisatie van uw event besteden wij de grootste aandacht aan onze ten allen tijde smaakvol gedekte tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw gasten imponeren en daarnaast kunnen de gasten aanschuiven aan verrukkelijke ronde tafels voor zes tot dertien personen. De klassevolle witte borden, van kwaliteitsvol design geven nog wat meer cachet. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De kleur van het tafelgoed kunt u krijgen met als basiskleur wit, zwart of beige, goed combineerbaar met bruin, goud, aubergine of bordeaux. Vanzelfsprekend past ons uitgebreide gamma aan menukaarten perfect bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw indeling van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze bereidwillige medewerkers zijn details zoals extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. Onze bereidwillige medewerkers hebben zodanig veel ervaring en expertise in huis dat ze samen met u uw feestsetting naar een heel hoog niveau zullen tillen. Bij de toegankelijkheid van de zalen, tuinen en toiletten hebben wij gedacht aan kleine kinderen, kinderwagens en anders validen. Alles stellen wij in het werk om van uw event bij Kermt een groot succes te maken!

Genieten van een brunch in een stijlvol decor bij Kermt

Bij ons bent u aan het juiste adres om in stijl te genieten van een uitgebreide brunch. Een brunch bij De Waterhoek is een geweldig goede manier om iets vieren of het gewoon aangenaam en gezellig te maken met vrienden, familie of collega’s. Onze unieke brunchformule bevat onder meerde smakelijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u en uw gasten onder de indruk zullen zijn. Zelfs onze koffie en thee zijn van bovengemiddeld niveau om de brunch tot in de kleinste details àf te maken.

Gedroomde locatie voor event, seminars en bedrijfsevenementen

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk soort bedrijfsgebeuren. Zaal Appelgaard is toegerust met wifi en een i3-Touch-Lcd. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Indien u wat inspiratie, creatieve impulsen of rust wilt vinden, is een wandelingetje in het fijnedomein altijd een welkome afwisseling.

Catering en traiteur nabij Kermt

Zijn de zalen van De Waterhoek niet vrij op uw gewenste datum voor een event? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U organiseert in uw bedrijfsgebouwen een congres, seminar, receptie of opendeurdag en u wenst uw bezoekers zonder extra zorgen te verwelkomen? Dan bieden wij u onze traiteur en cateringsservice aan. Afhankelijk van de gewilde locatie en culinaire wensen stellen wij u een aangepaste offerte op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u gegarandeerd scoren. Alle superlekkere menu’s op de goed gevulde lijst zijn van onberispelijke kwaliteit. Check dus zeker onze website voor meer informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Kermt voor een event!