Locatie huwelijk Kermt – De Waterhoek

huwelijk Kermt - Een prachtige locatie voor een huwelijk in de omgeving van Kermt - De Waterhoek

De Waterhoek, een prachtlocatie voor een huwelijk bij Kermt

Op zoek naar een huwelijk in een wondermooie idyllische setting bij Kermt? De Waterhoek met zijn prachtige kasteelhoeve is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden. Van een huwelijk tot productvoorstelllingen, seminars, familiefeesten, enzovoort. Bij De Waterhoek kunt u volledig wegdromen in een oogverblindende omgeving waar u uitgebreid kunt ontspannen, rondwandelen en gelijktijdig kunt proeven van een gastronomisch intermezzo in het stijlvolle en romantische restaurant. Gelegen in het wondermooie heuvelland in de streek van Zuid-Hageland op het grensgebied van Brabant en Limburg zijn wij enorm gemakkelijk te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Het is waarlijk een exclusieve locatie voor uw huwelijk!

Contacteer ons

Lees meer

elegante stijlvolle zalen voor uw huwelijk bij Kermt

Bij de waterhoek weten de uitbaters wat gasten nodig hebben en verlangen. U zult warm welkom geheten worden in De Waterhoek. De attente en professionele medewerkersploeg zorgt ervoor dat het u in De Waterhoek aan absoluut niets ontbeert.

Twee uiterst verrukkelijke zalen vormen de basis van onze indrukwekkende zalenstructuur. Voor de intiemere, fijnere feestdiners is het Lavendelhofke (capaciteit 120 personen) uitermate geschikt en voor de meer uitgebreide feestdiners kunt u terecht in onze topzaal De Appelgaard (capaciteit 400 personen). Daarbovenop voorzien wij zes kleinere zalen met een totale capaciteit voor 700 gasten. Wanneer u een groot gebeuren, zoals een galabal, wilt laten plaatsvinden, kunnen de verschillende vertrekken gemakkelijk uitgebreid worden tot een capaciteit van 1500 mensen. De goed verzorgde en uiterst stijlvol gedecoreerde tafels zullen onmiddellijk in het oog springen. Onze huis-dj kan zorgen voor de gepaste achtergrondmuziek, maar u kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een eigen dj.

Schitterende terrassen voor een geslaagde receptie bij uw huwelijk

U ziet meteen dat zowel voor kleine als grote feestevents De Waterhoek een ideale zaal kan aanbieden. De klassevolle, imposante feestruimtes en de bevallige inrichting zullen indruk maken op uw gasten. Ons feestzalennetwerk is op een heel doordachte wijze samengesteld. Kortom, zalen met een ziel en met cachet die onmiddellijk een overweldigende impressie nalaten! Een huwelijk, andere feestgelegenheden of professionele events zoals bedrijfsbrunches en seminars komen hier uitstekend tot hun recht. Bij aangenaam weer staan de mooie terrassen tot uw beschikking voor onze gerenommeerde recepties. De gasten zullen niet alleen smullen van de hapjes, maar ook van het fraaie uitzicht. Maar er is geen reden tot ongerustheid wanneer de weersomstandigheden wat tegenzitten. Onze zalen bieden namelijk een uiterst valabel alternatief voor als het weer het niet zou toelaten om op het terras te vertoeven. Een huwelijk bij Kermt wordt in De Waterhoek een heuglijk evenement!

Oog voor de kleinste detail en tot in de puntjes verzorgde tafels

Bij de organisatie van uw huwelijk besteden wij de grootste zorg en aandacht aan onze altijd zeer smaakvol opgemaakte tafels. Onze eretafel zal zonder enige twijfel uw genodigden imponeren en daarnaast kunnen de genodigden aanschuiven aan fijne ronde tafels voor 6 tot en met 13 personen. Onze designborden zullen het cachet van uw huwelijk naar een nog straffer niveau tillen. U kunt zelf mee de kleuren bepalen.

 De hoofdkleuren van het tafellinnen zijn beige, wit of zwart, kleuren die zeer mooi combineerbaar zijn met bordeaux, bruin, goud of aubergine. Uiteraard past ons uitgebreide palet aan mooi vormgegeven menukaarten netjes bij de rest van de tafel. U kan overigens in overleg met ons uw indeling van de zaal voor een zeer groot deel zelf bepalen. In samenspraak met onze coulante medewerkers zijn zaken zoals extra decoratie, versiering, enzovoort zeker bespreekbaar. De bereidwillige, deskundige en behulpzame medewerkers van De Waterhoek zullen u bijstaan met raad en daad om uw feest zo mooi mogelijk aan te kleden en naar het allerhoogste niveau te tillen. Onze tuinen, toiletten en zalen zijn toegankelijk voor kinderwagens en andersvaliden. Op die manier wordt uw huwelijk bij Kermt een onberispelijk succes!

Brunchen in stijl bij Kermt

Voor een brunch bent u bij De Waterhoek op de juiste plek. Een geweldig idee voor als u iets te vieren heeft zoals een huwelijk of eens wilt samenkomen met een grote of kleine groep mensen. Onze speciale brunchformule bevat onder andere de heerlijkste fruitsappen, verfijnde Luxemburgse schuimwijnen en een dessertenbuffet waarvan u achterover zult vallen. Een lekker kopje thee of koffie maakt ons brunchconcept helemaal compleet.

Prachtplek voor huwelijk, bedrijfsevenementen en seminars

De Waterhoek biedt zalen op maat aan voor elk soort bedrijfsgebeuren. Zaal Appelgaard is uitgerust met een i3-Touch-Lcd en wifi. Onze hypermoderne beelschermen leveren kristalheldere beelden in high definition. De touchscreentechnologie biedt het allergrootste gebruiksgemak. Tijdens brainstormsessies kunt u heerlijk rondwandelen op het mooie domein om extra zuurstof en creatieve inspiratie op te doen.

Traiteur en catering nabij Kermt

Zijn de feestzalen van De Waterhoek bezet op uw gewilde datum voor een huwelijk? Of heeft u reeds een feestzaal geboekt en zoekt u nog een traiteur? U houdt in uw bedrijfsgebouwen een receptie, opendeurdag of seminar en u wenst uw gasten zorgeloos te verwelkomen? Dan bieden wij u onze catering- en traiteurservice aan. Afhankelijk van de geprefereerde locatie en culinaire wensen stellen wij u een offerte op maat op! Met onze traiteurmenu’s voor kleine of grote groepen zult u ongetwijfeld scoren. Alle smakelijke menu’s op de uiterst uitgebreide lijst zijn van ongeëvenaarde topkwaliteit. Check dus snel onze website voor extra informatie over onze formules.

De Waterhoek is zonder twijfel de succesformule bij Kermt voor een huwelijk!