Sluiten Openen
Sluiten

Zomermenu

Zomermenu juni

Tafelbezetting volgens wetgeving op dat moment.

Vanaf 5p gerechtenkeuze op voorhand door te geven

Vrijdag 25 juni vanaf 17u30

Zaterdag 26 juni vanaf 17u30

Zondag 27 juni – volzet

3-gangen aan 40euro (1 voorgerecht naar keuze)

4-gangen aan 53euro (2 voorgerechten)

Amuse

***

Filet d’Anvers, krab, pastrami en wasabi (koud)

Grijze garnalen, tomaat, bloemkool, garnaalkroketje (koud/warm)

en/of Halve babykreeft, asperges, fregola en sausje van gerookte boter (warm)

***

Filet van Brasvarken, lentegroenten, pulled porc, nieuw aardappeltje met zure room en tijm

Of Kabeljauwhaasje, zuiderse groentjes en geplette aardappels

***

Fris dessertje van aardbeien

Of kaasassortimentje

Zomermenu