Sluiten Openen
Sluiten

A la carte/suggestiemenu

A la carte  ▪  Enkel vrijdag-zaterdag-zondag

Op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond vanaf 17u30.

Op zondag afhankelijk van de beperkte communiefeesten.

Enkel op reservatie.


S
UGGESTIEMENU HERFST vanaf 11/09/20

Amuse

***

Gerookte rivierpaling ~ groene appel ~ mousse van eend ~ rode biet

Of Ibericokroketjes ~ ibericoham ~ smaakmakers ~ krokant slaatje

***

Zeebaarsfilet ~ Sint-Jacobsvrucht ~ reuzegarnaal ~ knolselder ~ pompoen

***

Parelhoen ~ boschampignons ~ Brussels lof ~ polenta ~ portoroom

Of Filet van zeeduivel ~ stoofpotje van groene boontjes, spek en krielaardappels ~ beurre blanc

***

Chocolades in 3 kleuren

Bordje van de kaasboerin

 

3-gangen aan 39euro (1 voorgerecht (koud of zwarm)-hoofdgerecht-dessert of kaas)

4-gangen aan 52euro (2 voorgerechten (koud+warm)-hoofgerecht-dessert of kaas)

5-gangen aan 59euro (2 voorgerechten (koud+warm)-hoofgerecht-dessert-kaas)

 

A LA CARTE vanaf 11/09/20

VOORGERECHTEN

Gerookte rivierpaling ~ groene appel ~ mousse van eend ~ rode biet: 18,00euro

Ibericokroketjes ~ ibericoham ~ smaakmakers ~ krokant slaatje: 17,00euro

Carpachio van runds ~ ruccola ~ parmesaan ~ olijfjes: 17,00euro

Sint-Jacobsvrucht gemarineerd ~ gerookte zalm ~ wakamé: 19,00euro

Zeebaarsfilet ~ Sint-Jacobsvrucht ~ reuzegarnaal ~ knolselder ~ pompoen: 19,50euro

 

HOOFDGERECHTEN

Parelhoen ~ boschampignons ~ Brussels lof ~ polenta ~ portoroom: 24,00euro

Savourette van graanvarken ~ bloemkool ~ ui ~ romanesko ~ kroketjes ~ Blackwellsaus: 22,00euro

Filet van zeeduivel ~ stoofpotje van groene boontjes, spek en krielaardappels ~ beurre blanc: 28,00euro

Entrecote ~ pepersaus ~ herfstgroentjes ~ frietjes: 27,00euro

Zeebaars ~ gekonfijte prei ~ mousselinesaus: 24,00euro

 

DESSERTS

Chocolades in 3 kleuren: 10,00euro

Bordje van de kaasboerin: 14,00euro

Dame blanche (3 bollen vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom): 8,00euro

Sorbet van passievrucht ~ mango- en ananas tartaar ~ coulis van rode vruchten: 10,00euro

RESERVEREN klik hier

A la carte/suggestiemenu