Opendeurdagen 2023 op 04/02 en 05/02
Opendeurdagen 2023 – met diner in buffetvorm
Zaterdag 04/02 om 16u30
Zondag 05/02 om 11u30
reservatie en voorschot via webshop
Infodagen + culinaire proeverij in buffetvorm
Receptie: Keuze uit verschillende receptiedranken ~ hapjesassortiment
***
Wijndegustatie ~ witte wijnen – Tafeldecoraties ~ inspiraties
***
Buffet van voorgerechtjes:
duo van Iberico ham en Iberico kroketjes – rundstartaar met burata, zongedroogd tomaat, notensla, zuurtjes en mini frietjes – grijze garnaal en bloemkool – zalm millefeuille, gemarineerde zalm, rode biet, citruskaviaar
***
Tussengerecht ~ rode poon
Wijndegustatie ~ rode wijnen – Tafeldecoraties ~ inspiraties
***
Warm buffet van individuele vleeshoofdgerechten
Grill: Kalfsribeye ~ fayotsaus ~ wintergroentje ~ krieltjes
Erf: Kippenfilet gemarineerd met chili, citroen en peper ~ aardappel in de schil met zure room en pulled porc ~ gekonfijte seizoensgroenten
Wei: Pluma van Ibericovarken ~ sausje met eekhoorntjesbrood ~ 2 wintergroentjes ~ kroketjes
***
Dessertbuffet
Prijs: 50,00 euro pp – Frisdranken en wijnen worden u gratis aangeboden tijdens het diner
Bij activiteiten waaraan een geen dansfeest is gekoppeld wordt een voorschot van 10euro per volwassene en 5euro per kind gevraagd.
De eindafrekening is de dag zelf na het diner cash of bancontact. (geen mastercard of visa)
Kinderen (3 tem 11 jaar): 25,00 euro pp – Kinderen -3jaar: gratis