Sluiten Openen
Sluiten

Opendeurdagen – buffetvorm

Opendeurdagen

Infodagen en culinaire proeverij in buffetvorm 2022

Degustatie van onze aperitieven en wijnen ~ tafeldecoraties ~ inspiraties

 

Menu culinaire proeverij in buffetvorm – op reservatie

Voorgerechtenbuffet: Gemarineerde fassona Piemontèse ~ eekhoorntjesbrood, grijze garnaal en bloemkool

Tataki van tonijn ~ affila cress, duo van ibericoham en ibericokroketjes

Vegetarisch aan tafel geserveerd: Aubergine ~ sushi met sesamdressing

Kinderen (3-11 jaar) aan tafel geserveerd: kaaskroketje met kommer ~ kerstomaat ~ slaatje

Kinderen (-3jaar) aan tafel geserveerd: kopje tomatensoep

***

Schrei ~ kruisdistelzwam ~ spinazie ~ jus van dashi

Vegetarisch: Witlof gestoofd in hoisin ~ shiitake

Kinderen (3-11 jaar): tomatensoep met balletjes

***

Warm buffet van individuele hoofdgerechten

Grill: Kalfsribeye met fayotsaus ~ warme seizoensgroenten ~ krieltjes

Erf: Gemarineerde kippensouvlaki ~ tzatziki ~ koolsla ~ aardappel gevuld met zure room

Wei: Pluma van Iberico ~ bordelaisesaus ~ warme seizoensgroenten ~ kroketjes

Vegetarisch aan tafel geserveerd: Groentenstoofpotje “no chicken chrunks” ~ groene curry

***

Dessertbuffet

Prijs: 50,00 euro pp – Frisdranken en wijnen worden u gratis aangeboden tijdens het diner

Kinderen (3 tem 11 jaar): 25,00 euro pp               –              Kinderen -3jaar: gratis

 

Inschrijving culinaire proeverij in buffetvorm 2022

 

Naam:  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Tel. nr.:  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Datum gereserveerd feest:  . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   of vrijblijvend/informatief

Zaterdag 5 februari 2022

  • Culinaire proeverij + wijndegustatie om 16u (50,00euro all-in)

Zondag 6 februari 2022

  • Culinaire proeverij + wijndegustatie om 12u (50,00euro all-in)

Zaterdag 19 februari 2022

  • Culinaire proeverij + wijndegustatie om 16u (50,00euro all-in)
Opendeurdagen – buffetvorm